Barstolar

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga Stolar

Med barstolar kan du maxa din matplatskapacitet och få många sittplatser på liten yta. Används den dagligen behöver du en barstol som är mycket stabil och lätt att hålla ren. Oavsett vilken typ av barstol du vill ha är det alltid en bra idé att välja en designmöbel av god kvalitet. Vi har dem på outletsverige.se.

Barstolar i bra kvalitet

Barstolar på rea kan finnas i olika konstruktioner. De flesta stolar bärs upp av ett stativ i metall, vanligen kromat stål, och moderna modeller har oftast en sits av plast, metall eller trä, eller en stoppad sist av tyg eller skinn/läder. Visuellt ger stolarna med denna konstruktion ett lätt och luftigt intryck. De tar också mycket liten plats, särskilt om de är höj- och sänkbara och går att skjuta in under en bar- eller bänkskiva. Andra har fyra ben, ofta i trä, och en fyrkantig sits och ger ett stabilt och gediget intryck. Oavsett design och konstruktion är en barstol lätt att montera.

Barstolar med riktigt bra design

Barstolar som ska användas av olika långa familjemedlemmar behöver vara höj- och sänkbara för att fungera bra. För barn eller kortare personer är det viktigt att ha ett fotstöd på barstolen, så benen slipper dingla i luften. Det ska gå att sänka den så att åtminstone 30 cm finns mellan sitsen och bänkskivan. Vill du att den ska stå stilla, är det bra att köpa en barstol som är vridbar, då det underlättar när du ska sätta dig eller gå ned och du slipper dra stolen ut från bänken. Allt detta kan du få på outletsverige.se till ett billigt pris. Kika in och jämför olika modeller.