Gant Rea & Outlet

73828 Följer Gant

Kategorier
Filter
Matchande produkter (4)
Sortera:

Billiga gant

Märket Gant associeras med skjortor av hög kvalitet och en sportig amerikansk look. Hos oss på outletsverige.se hittar du alltid deras kläder till bästa pris du kan tänka dig. Kika in hos oss och upptäck deras sortiment av både herr-, dam- och barnkläder.

Kläder från Gant på rea hos oss

Historian om Gant börjar i USA dit Bernard Gantmacher emigrerade från Ukraina. 1949 lanserades skjortor av märket som så småningom blev världens näst största skjortillverkare. Tre svenskar som grundade företaget Pyramid Sportswear övertog rätten till märket och bygggde upp ett nätverk av designer och tillverkare. Genom åren hamnade de många gånger i svårigheter, mest på grund av att de ej ägde företaget. 1999 lyckades dock Pyramid Sportswear köpa märket och nu återlanserades märket såväl i USA som över hela världen. Nu har man över 600 butiker i omkring 70 länder och vi på outletsverige.se är stolta över att kunna erbjuda deras stiliga och preppy kläder på rea, året om.

Elegant och sportig stil

Med en ledig sportig look som ändå är elegant passar kläder från Gant alla som har en aktiv livsstil men ändå vill vara snyggt klädda. Gant tillverkar skjortor som har ett perfekt fall och är tillverkade i material av högsta kvalitet. Märket är känt för sina amerikanska sportkläder som passar även när man ska vara mer uppklädd. I dag har Gant förutom herrkläder även plagg för barn och damer. Genom att handla från vår outlet där alla bra butiker är på samma plats hittar du kvalitetskläder till det bästa pris du kan tänka dig.