Patchworkmattor

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga Mattor

Patchworkmattor är en sån där unik inredningsdetalj som passar bra i varje hem. Mattorna kan vara små som dörrmattor, och stora nog att täcka under hela vardagsrummets soffgrupp. Vackra är de allihop med sina oväntade kombinationer. För en personlig stil kan de kombineras med varandra och skapa en ännu större unik och vacker golvbeklädnad.

Patchworkmattor ger en personlig stil

Patchworkmattor är en speciell typ av matta. Den är tillverkad av olika sammanfogade bitar av andra mattor, antingen helt nya eller med den där antika charmen hos en gammal matta. Flera mindre delar, förenade av färg eller av mönster bildar en ny, vacker patchwork. Det här är en gammal teknik som utformades när man ville ta tillvara de bästa bitarna från vackra handvävda silkes- eller ullmattor från Orienten. Idag finns nytillverkade patchwork till alla trendmedvetna inredares stora glädje! Är du lika förtjust i de här unika mattorna som vi är kan du kanske fynda en på rea här idag?

Unika mattor på outlet

Vi har samlat ett härligt brett utbud i över 50 stycken märkesutiker och finfina outlets hos oss. Därför är det lätt att jämföra produkterna i vårt sortiment, och en ny unik patchworkmatta kan ibland hittas riktigt billigt på just ouletsverige.se. Vill du ha koll på varan ber du oss bara bevaka din favorit, så meddelar vi dig när priset på den sänks. Tills dess kan du kika in på oss online, och välja bland mönster, färger, storlekar och andra egenskaper hos mattorna. Väl ett vackert blickfång med en djärvt unik design!