Skor Herr

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga Skor

Få plagg säger mer om en persons stil än skorna. Ett par skor kan verkligen vara avgörande för en outfit. Det är också ett av de plagg som många spenderar mest pengar på varje år. Det kan till viss del bero på att de i det närmaste är en förbrukningsvara som nästan oavsett hur man gör slits och går sönder med tiden. Hittar du ett favoritpar gäller det att vårda de ömt. Här kan du hitta modeller för alla lägen och säsonger. Vinter-, vår-, sommar- och höstskor. Allt från kängor till sneakers ochlöpskor.

Populära Skor Herr

Gant skor

Rätt skor för dig

För att du lättare ska hitta den typ av sko du är ute efter finns underrubriker och du kan dessutom filtrera utifrån pris, färg eller varumärke. Bland varumärkena i sortimentet hittar du bland annat skor från Paul Smith, Tiger of Sweden, Filippa K och Nike. Vi har även populära Axel Arigato hos oss på rea som många uppskattar. Vi har gott om billiga skor och ofta kan du hitta stora rabatter, framförallt efter de olika säsongerna. Exempelvis är vinterkängor ofta väldigt billiga framåt våren.

Hitta prisvärda skor online

Vill du hitta de bästa och senaste rabatterna och prissänkningarna kan du sortera sortimentet utifrån just prissänkningar och tydligt se hur mycket pengar du kan spara. Ofta har vi över 1 000 olika modeller av herrskor med sänkt pris.

Höga sneakers

För dig som letar efter ett par skor som är både sköna, snygga och som fungerar till diverse outfits, kan ett par höga sneakers vara det du söker. Här hittar du ett stort sortiment av höga sneakers för både herr och dam, dessutom i mängder av färger och mönster. Sneakers är idag ett riktigt modemåste, något som vi gillar. Sneakers är nämligen otroligt bekvämt! Höga sneakers passar utmärkt att bära till både jeans, chinos, shorts eller klänning. Skapa en tuff street-outfit med ett par höga sneakers, baggy jeans, en tuff t-shirt och en bomber- eller skinnjacka.

Snygga skor

Till våren och sommaren är det helt rätt att välja en ljusare färg på dina skor. Satsa gärna på vitt eller puderrosa och matcha till krispiga färger. Till hösten och vintern kan det vara mer praktiskt med dovare färger som svart, grått, mossgrönt eller kanske rött. Vi har höga sneakers i alla tänkbara färger så du kan garanterat hitta ett par du gillar. Att matcha skornas färg med accessoarer är en lyckad kombination eftersom du skapar en mer enhetlig look – en röd tråd. Om du har röda sneakers kan du exempelvis matcha med en röd klocka eller ett par röda solglasögon.

Skor till kostym

När du väljer skor till kostym handlar det mycket om att hitta en färg som kompletterar kostymens färg. Även textur och stil är viktigt. Om din kostym är av tweedvariant passar det bäst med ett par skor i vintageanda. Är kostymen grå passar såväl bruna skinnskor som svarta. Förutom att hitta perfekta skor till din kostym är det även snyggt om du kan hitta accessoarer som går i samma accentfärger. Försök att hitta slipsar, flugor eller näsdukar i samma färg som skornas detaljer eller någon annan detalj i din outfit.

Finskor eller lackskor

Precis som att det alltid är bra att ha en snygg kostym i garderoben är det minst lika viktigt att du har ett par snygga skor till din kostym. Finskor används kanske inte jätteofta men när det väl är dags kommer du vara glad att du har ett par. När det kommer till högtidliga och festliga tillfällen handlar allt om matchning. Beroende på vilken kostym du har på dig behöver du matcha dina skor till kostym. Till en svart kostym passar det utmärkt med antingen ett par klassiska och svarta finskor, alternativt ett par vita. Om du däremot har en annan färg på din kostym, exempelvis marinblå, blir det riktigt snyggt med bruna skinnskor.