Sidobord

Kategorier
Filter
Matchande produkter (27)
Sortera:

Billiga Bord

Sidobord är traditionellt sett ett bord eller en skänk med lådor, skåp eller hyllor du har som avlastning och förvaring i matsalen. Det är praktiskt och kan användas exempelvis för tallrikar, bestick, bordstabletter med mera som du vill använda för att skapa din personliga och vackra dukning. Ofta är det i tillverkat samma stil eller serie som det övriga matsalsmöblemanget.

Sidobord till praktisk förvaring

Sidobord finns idag inte bara i serier med matsalsmöbler, utan de säljs även fristående i flera olika modeller och färger. De har ofta dörrar utan glasfönster till skillnad från vitrinskåpen som är tänkta att visa upp de vackra slipade glasen eller guldkanterna på tallrikarna i en servis. Här kan du ställa undan det du inte vill ska synas men behöver ha nära. Ett sideboard placeras vanligtvis intill en vägg bredvid matbordet i matsalen eller vid matplatsen. Med en vacker karaff i slipat glas, servetter, levande ljus och några vaser med blommor pryder du matplatsen med det du vill framhäva. Hos oss på outletsverige.se handlar du detta på rea året runt!

Rea på välkända märken året runt

Vill du förnya ditt matrum billigt och hitta en vacker och praktisk plats för det du vill ha nära till dukningen, välj ett bra sidobord från ett av våra kvalitetsmärken. Kika in och inspireras av vårt breda sortiment bland över 50 olika designaffärer under ett enda tak. Vi kommer att ge dig bästa priset på ditt personliga val. Vill du ha mer service och tid över till annat? Då väljer du vår prisbevakning, och får ett meddelande per e-post från outletsverige.se direkt när din valda vara prissänks. Passa på att hitta ljusstakar och annat som passar bra till.