Bikini Dam

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga Badkläder

Bikinin har tagit över tronen från baddräkten som förstavalet av sol- och badkläder för kvinnor. Den tvådelade varianten visar mer kropp vilket gör solning lättare och badning behagligare, enligt många. När du ska shoppa en ny bikini gäller det först och främst att välja vilken typ av bikini du är ute efter. Det finns till exempel vissa modeller som är virkade och inte lämpar sig att bada i. Däremot fungerar de utmärkt att sola i eller använda under toppar och kan kännas lite mer uppklädda än en badbikini. Sedan finns det även många typer av modeller – trekantsbikinis, sportigare bikinis, bandeaubikinis, stringbikinis med fler. När du väl valt vilken typ av bikini du är ute efter gäller det att välja färg, mönster och varumärke.

Bikini till stranden och badet

Här finner du ett enormt utbud. För att underlätta sökningen kan du använda våra filter för att visa just de modeller du är ute efter. Du kan även sortera alternativen utifrån pris, prissänkningar eller senaste nyheterna för lättare hitta något som passar. Vi har bra erbjudanden på bikinis hela året, men de största fynden kan du oftast göra i andra halvan av augusti. Då brukar årets sommarkollektioner gå ner i pris och bland de dyrare modellerna kan du spara hundralappar. Ska du på en solsemester under hösten eller vintern är det perfekt att handla under rean. Eller om du redan i augusti vet vad du vill ha till nästa sommar.

Vit bikini

Vitt är en perfekt färg för bikinis eftersom den får kroppen att kännas brunare i kontrast. Här kan du köpa en snygg och vit bikini i mängder av olika modeller och utseenden. Om du inte vill köra på en helvit bikini kan du även hitta snygga och mönstrade varianter med vitt som grund. Nu när sommaren äntligen är kommen vill du ju vara beredd inför alla härliga dopp i havet. Passa på att hitta dina drömmars bikini och fynda billigt på rean. En vit bikini kan du dessutom enkelt matcha med olika strandplagg som kimonos, virkade linnen eller sjalar i olika färger.

SNYGGASTE BADKLÄDERNA I LJUS FÄRG

Beroende på vilken strandstil du gillar kan du enkelt skapa både en klassisk och elegant stil men även något mer rockigt eller festivalliknande. Tillsammans med en virkad klänning, ett par sandaler med fransar, solbrillor, solhatt och mängder av stora armband och halsband, skapar du enkelt en strandlook som passar perfekt på festivalen. Om du istället matchar en vit bikini med en svart sjal som du knyter runt höfterna, en snygg hatt och bling-bling-smycken, skapar du istället något mer elegant och tidlöst.

Push up bikini

Äntligen är sommaren här! Ta årets första dopp i en riktigt snygg bikini. Här kan du hitta en fin push up bikini som både ger bysten stöd och en push. Du kan välja band mängder av modeller, färger och mönster och dessutom bland många populära varumärken. En push up bikini ger dig extra fin form inför stranden och du kan känna dig riktigt snygg. Matcha din push up bikini med tillhörande bikinitrosa eller mixa och blanda färger precis som du vill. Vi har samlat ett brett sortiment från populära varumärken. Du kan bland annat köpa en snygg push up bikini från Banana Moon, Seafolly och Wiki.

Bikini rea

Sommaren är äntligen här! Denna ljuva årstid som många av oss väntat på i flera månader. Var redo för alla härliga dagar på stranden genom att köpa snygga badkläder på vår bikini rea. Precis som att det är roligt att byta outfits till vardags och köpa nya solglasögon då och då, är det roligt att även få använda olika bikinis. Sommaren kommer ju bjuda på mer än bara en stranddag. Här kan du köpa snygga bikinis extra billigt under rean. Välj bland mängder av trendiga modeller och bland hundratals populära varumärken. Här finns bland annat bikinis med push up, med extra höga trosor och bikinis med snygga detaljer.

LÄCKRA BADKLÄDER

Med en perfekt sittande push up bikini kan du med fördel matcha bikinin med dina vanliga kläder. Klä dig i en snygg strandoutfit med hjälp av en stor och mönstrad sjal som du knyter runt höfterna. Om det är varmt kan du endast köra på din snygga push up bikini, annars kan du ta på dig ett löst stickad linne. Allt du behöver till stranden hittar du hos oss. Här finns även tuffa och somriga accessoarer som solbrillor, solhatt och flipflops. Hitta en push up bikini redan idag och var redo inför sommarens alla bad!