Baddräkter Dam

Kategorier
Filter
Matchande produkter (3)
Sortera:

Billiga Badkläder

Med en fin och trendig baddräkt kan du känna dig både bekväm och snygg på stranden. Baddräkter finns att köpa i mängder av modeller och färger och du kan dessutom handla billigare med våra rabattkoder. Beroende på vilken stil du har kan du hitta en fin baddräkt i diskreta färger som svart, grått eller mörkblått och dessutom finns det både sportiga och mer sensuella modeller att välja på.

Baddräkt för den trendmedvetna

Bland varumärken som Arena, Michael Kors, Nly och Adidas, kan du garanterat hitta en modell som passar just din stil. En del av baddräkterna som du kan köpa har en djup urringning, andra är djupa i ryggen och en del är höga. Kanske vill du ha en baddräkt med ben eller en modell med fräcka detaljer? Om du ska på strandfest kan det bli snyggt att bara ta på dig en fin kjol utanpå din baddräkt. På så sätt skapar du en alldeles unik och somrig look.

Baddräkt med ben

Invig årets första dopp med en snygg baddräkt med ben. Här kan du hitta mängder av snygga baddräkter med ben från omtyckta varumärken. Här finns bland annat Marc Opolo, Livia och Banana Moon och för dig som är gravid kanske en snygg baddräkt med ben från Mama Licious kan vara intressant. Det är skönt att välja en baddräkt med ben eftersom det känns lite mer klätt. Dessutom är det trendigt och ser riktigt snyggt ut. Bland alla olika modeller och varianter av baddräkter kan du garanterat hitta något som just du tycker om. Förutom stilrena färger som svart och vitt kan du även köpa en ny baddräkt med ben i alla tänkbara mönster och färger.

PRAKTISKA BADKLÄDER

Skapa en härlig strandlook genom att knyta en snygg sjal runt höfterna och matcha med trendiga halsband och armband. Som pricken över i:et kan du ta på dig en bredbrättad solhatt, ett par solbrillor och sköna sandaler. När de varma och somriga dagarna äntligen är här kommer det kännas skönt att vara förberedd med en baddräkt. När som helst kan du vara redo att dra till stranden med kompisarna och visa upp dig i din snygga baddräkt med ben.

Baddräkt gravid

Att vara gravid kan vara underbart och härligt på många sätt. Nu till sommaren kan du verkligen visa upp din babybula i en snygg och trendig baddräkt gravid. Vi har samlat ett stort utbud med vackra baddräkter för gravida. Här kan du till exempel hitta baddräkter i olika skärningar, mönster och färger. Här kan du hitta annorlunda och snygga baddräkter för gravida som är tvådelade – bekvämt om du behöver gå på damernas. I en snygg och skön baddräkt gravid kan du få en härlig stund på stranden. Välj bland stora och omtyckta varumärken som Mama Licious, Cache Coeur och Jojo Maman Bebe.

BADKLÄDER NÄR DU SKA FÅ BARN

Vi har samlat ett stort utbud av vackra baddräkter för dig som är gravid. Här har du dessutom möjligheten att handla billigare än någonsin. Kanske kan det vara roligt att köpa två olika baddräkter så att du kan variera dig. Matcha din baddräkt gravid med ett par sköna strandskor, stora solglasögon, en skyddande hatt och en sval och skön sjal. Hos oss kan du hitta allt du behöver för att dina dagar i solen ska bli så härliga som möjligt. Köp en snygga baddräkt gravid som håller hög kvalitet och snygg design.