Byxor & Shorts Herr

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga Byxor & Shorts

Här hittar du ett brett utbud av herrbyxor. Här finns egentligen allt som inte är jeans (som du finner under jeans-fliken). Allt från mjukisbyxor och träningsbyxor till stiliga kostymbyxor, chinos eller cargobyxor. Det finns till och med skid- och termobyxor.För att lättare hitta i sortimentet kan du filtrera efter prisklass, färger och varumärken som du gillar. En av de mest populära byxmodellerna på senare år är chinos. Chinos har verkligen blivit allmänt omtyckt på sistone.

Billiga byxor herr online

Var du än är ser du mängder av killar med mer eller mindre färgglada chinos, elegant men slarvigt upprullade nedtill. Chinos ger ett vårigt och somrigt intryck samtidigt som det är ett elegant plagg som kan fungera bra i mer formella sammanhang. Ett par snygga chinos fungerar i alla lägen, en dag på stan, ett viktigt möte, på stranden eller golfbanan. Vill du ge ett formellt intryck ska du välja ett par chinos utan stora fickor och hålla de raka i benet utan att rulla upp kanten. Samma byxa kan du dock rulla upp för att ge ett mer ledigt intryck. Våga gärna testa chinos eller andra byxor i lite grällare färger. Under vårens och sommarens soliga dagar kan det bli riktigt snyggt med något färgglatt på benen.

Mjukisbyxor för killar

Att mjukisbyxor herr endast skulle kunna användas hemma är inte sant. Här kan du välja och vraka bland mängder av riktigt snygga mjukisbyxor herr. Du hittar byxor i alla möjliga sorters modeller, passform, mönster och färger. Vissa mjukisbyxor har ett traditionellt snitt medan andra ser riktigt moderna och fräcka ut. Förutom de klassiskt svarta eller gråa mjukisbyxorna kan du även köpa snygga mjukisbyxor med något tufft mönster. Ett par sköna mjukisar är perfekt både när du vill glida omkring hemma men också när du tränar, är på stan eller ska resa. Tillsammans med ett par snygga sneakers, en skön t-shirt och en hoodie, blir dina mjukisbyxor verkligen pricken över i:et i en bekväm och snygg outfit. En populär modell av mjukisbyxor herr är lösa i passformen upptill men blir tightare längre ner mot vaderna. Du kan antingen matcha dina mjukisbyxor tillsammans med en tröja i samma mönster eller färg. Det blir dock lika snyggt att bryta av med exempelvis en skinnjacka och en långärmad tröja. Bli inspirerad av det stora sortimentet av mjukisbyxor herr och välja bland hundratals populära varumärken. Att åtminstone ha ett par snygga och bekväma mjukisbyxor är ett måste för de där slappa dagarna.

Så hittar du rätt byxdress

Här har vi jumpsuit i mjukismodeller från bland annat onepiece som har alla möjliga färger och mönster i sitt utbud. Denna unibody mjukisdräkt ska dock aldrig bäras utanför de egna hemmet, utan passar bäst på trötta hemmadagar framför tv:n. Hitta en jumpsuit på nätet Det går alltid att hitta billiga Jumpsuits, speciellt inom herrkläder. Kolla på sportbutiker, typ Stadium eller Inter sport för att hitta bästa pris. Här på sajten har vi några billigare modeller som inte är one piece.