Orrefors rea inredning

1758 Följer Orrefors

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga orrefors

Orrefors står för hantverk, kvalitet och tradition. I de småländska skogarna har man sedan 1800-talet tillverkat glasföremål av högsta kvalitet, i nära samarbeten med stora formgivare och med en oslagbar känsla för stil och smakfulla detaljer. Här hittar du konst- och bruksglas av alla slag.

Orrefors har glas för alla tillfällen

Att handla på outlet är ett mycket smidigt alternativ när du söker vackra detaljer och konstföremål för att matcha möbler och inredning i hemmet. Orrefors är ett märke som förknippas med genuint vackra glaskonstverk och bruksföremål i glas, som inte bara fyller sin funktion utan verkligen förgyller din vardag. Letar du efter glas av hög kvalitet så behöver du inte leta längre. Detta är märket som tillverkar allt du kan önska: vaser, skålar, servisglas för champagne, vin, öl eller cocktails. Man tillverkar även vackra karaffer, ljuslyktor och ljusstakar som på ett stilfullt vis kompletterar din inredning.

När du vill duka fint

De väldesignade vin- och vattenglasen för tillfällen när du vill duka lite finare hittar du lätt hos Orrefors, som även tillverkar vackra karaffer som kan användas för både vatten och vin. Orrefors har faktiskt glas för alla sorters drycker du kan tänka dig. Martini- eller whiskyglasen till hemmabaren hittar du givetvis här, i enkel, ren och stilfull design. När du köper din inredning och dina produkter till hemmet på rea får du så mycket mer för de pengar du investerar och det kan göra stor skillnad, särskilt om du behöver en hel servis. Hos oss hittar du valda delar av Orrefors sortiment, så glöm inte titta in då och då!