Kosta Boda rea inredning

1548 Följer Kosta Boda

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga kosta boda

Om du älskar inredning är Kosta Boda det rätta varumärket för dig. I kollektionerna finner man bland annat ljuslyktor, vaser, fat och skålar. Produkterna har spännande detaljer som ger det där lilla extra och som gör att de sticker ut.

Kosta Boda - unika och färgstarka produkter

Kosta Boda grundades år 1742 i Småland. Varumärket fick sitt namn efter grundarna Koskull och Stael von Holstein, Ko + Sta. Idag är märket ett av världens ledande inom glas och glaskonst och inom företaget arbetar 200 anställda, 100 av dem är hantverkare. Företagets formgivare tillhör de mest erkända i världen. Produkterna är färgstarka och unika. I kollektionerna finner man både moderna och mer klassiska produkter, vilket betyder att de passar alla stilar och hem. Nu kan du handla produkter till hemmet från detta varumärke och mycket annat som möbler och accessoarer på outlet hos oss på outletsverige.se.

Handla produkter från Kosta Boda till fyndpriser

Sedan 1989 tillhör Kosta Boda Orrefors Kosta Boda AB. När du handlar produkter från detta märke vet du att du kommer att ha användning av dem flera år framöver, dels på grund av kvaliteten och dels på produkternas tidlösa design. På outletsverige.se kan du välja mellan tusentals produkter från kända varumärken till rea - priser. Hos oss finner du ständigt rabatter och nya erbjudanden och med våra rabattkoder kan du få ännu lägre priser. Om du är intresserad av inredning, kläder, skor och accessoarer är detta det perfekta stället för dig.