Badtröjor Barn

Kategorier
Filter
Matchande produkter (0)
Sortera:

Billiga Badkläder

Badtröjor används mer och mer av medvetna föräldrar i dag. Vi i Norden har behov av sol på sommaren, och badar gärna långa stunder när solen står som högst. 20 minuters sol är lagom, så låt en badtröja begränsa solens skadliga inverkan på ditt barns hud resten av tiden.

Badtröjor ger ditt barn solskydd

Badtröjor fungerar som solskydd utan de nackdelar kemikalier kan ge ditt barn. Produkterna har utvecklats i samråd med hudläkare världen över, och köper du kvalitetsmärken vet du att de skyddar tillräckligt för ditt barns lek i sol och vatten. En bra badtröja sitter relativt tight, har långa ärmar och går upp i halsen för att skydda. De finns med solskyddsfaktor ända upp till 50+, vilket ger ett mycket bra och långvarigt skydd även i vattnet. Köp ett par coola kvalitetströjor på vår ständiga rea så har ditt barn att byta med under långa sommardagar med vattenlek och bus.

Köp kvalitet till outletpris

Vi har alltid rea på ditt barns bästa kläder. I vår outlet finns kläder för barn i alla storlekar till fantastiska priser. Du kan hitta badtröjor och andra kläder från välkända kvalitetsleverantörer med rabatter ända upp till 70 procent. Vill du jämföra vad som vore bäst för just dig kan du enkelt använda vårt sorteringsverktyg för storlek, märke, kvalitet och pris. Vill du bevaka en utvald produkt av ett särskilt märke hör du bara av dig med din e-postadress och sedan sköter vi resten åt dig i alla våra över 50 kvalitetsshoppar.